Lassen

AO Metaal is specialist in lassen. Sterker nog: AO Metaal is groot geworden met lassen!

  1. Robotlassen MIG-MAG van staal tot aluminium en RVS in alle diktes en afmetingen: Durf ons maar eens uit te dagen! We beschikken over totaal 8 lasrobots waarvan 5 met manipolator. Tot een bereik van 7mtr op track. Door jarenlang gebruik van de robots hebben we hier een enorme kennis opgedaan. Het lassen van uw product kan een duur proces zijn: Wij denken mee in het maken van de juiste (opspan) mallen maar ook de meest efficiente looplijnen van het lassen. Hierbij beschikken we over een off-line programmeerpakket zodat er, tijdens het programmeren, geen stilstand van de robots is.
  2. Robotlassen TIG: Van zowel staal, aluminium en RVS. Ook hier gebruiken we manipolatoren om eenvoudig en overal bij het werkstuk te komen.
  3. Handlassen: Is de oplage te klein voor de robot of betreft het te weinig laswerk? Hiervoor hebben we 3 handlas plaatsen welke van alle gemakken voorzien zijn voor onder andere snelle opspanning van de producten en de juiste controles welke onze gediplomeerde lassers voor u uitvoeren

Robotlassen MIG-MAG van staal tot aluminium en RVS

Robotlassen TIG: Van zowel staal, aluminium en RVS

Handlassen

Alle diktes en afmetingen